eindelijk speeltijd,
ik wandel, zoekend naar jouw gezicht,
tot ik jouw eindelijk vind,
want jouw zien is voor mij een plicht.
ik zou uren naar je kunne staren,
jouw aanblik wordt ik nooit moe.
ook al zijn het honderd jaren,
je bent nog even interessant als nu.
ik weet niet wat je denken mag,
ik weet niet wat je voelt.
maar wat ik weet, er komt een dag,
dat ik weet wat jij bedoelt.