kracht,
kracht vanbinnen
kracht om te overleven
diep vanbinnen
kracht om mezelf te laten beslissen
om mezelf te laten winnen
in een spel tussen jou en mij
tussen de kracht en eerlijkheid
zonder kracht zal ik je moeten missen
zonder eerlijkheid is er niet meer "wij"
wat moet ik?
wat moet ik kiezen?
moet ik het accepteren?
alles wat jij mij verwijd
met allebei de manieren zal ik je verliezen
er is geen kracht
geen kracht meer om dit te overwinnen
jou verliezen is een feit
geen hoop, geen kans
alle kracht in ons is op
alle vreugde is gedaald
onze vriendschap is niet meer eerlijkheid
kracht vanbinnen
in mijn hart
in mijn ziel
geen plek voor jou
het is voorbij
ik heb gefaald..