je kunt me verbieden om
dinge niet te eten, daarom
kun je me vrienden niet keuren
ik kijk niet naar hun kleuren
geef ze een kans mam
maar bouw geen dam
laat me ervaren wat er kan gebeuren
ga niet zitten zeuren
ik kan zelf heel goed dingen beslissen
kan zelf alles uitvissen
mam laat me nou eens los
anders ben ik zoiezo de klos
ben ik een moederskind
denk je dat ik dat leuk vind
zijn alle moeders zo irritant
pakken ze je altijd bij de hand
of ik luister is het tweede
al die leuke dingen die we deden
de vrolijkheid die ik toon
is dan dit mijn verdiende loon
zal nooit naar je luisteren
zal geen dingen over me zus verluisteren
niet meer met je praten tot
je gewoon mams wordt
ik wil mijn vriend niet kwijt
hij is verandert met de tijd
oke hij is gothic
maar hij is anders als rick
hij is lief en steun mij
die mensen staan echt niet in de rij
vertrouw me, hij is
de troost, liefde die ik mis..
(srry ik ben een beetje door de war)