Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Verloren vriend
Zachtjes ruist de wind
Hoor ik het water klotsen
Speelt het als een kind
Kalm raakt het de rotsen
Er flitsen gedachten voorbij
Ik ben terug in het verleden
Het voelt nog zo dichtbij
Al is het al zolang geleden
Het zeezout proef ik in mijn mond
Net als toen die ene dag
Voel ik dezelfde harde grond
Voorzichtig verschijnt een lach
Nog steeds voel ik wel verdriet
Maar het doet minder pijn
Dan de dag dat je mij verliet
Want je zal altijd in mijn hart zijn
Reacties op dit gedicht
Tenshi vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Tenshi
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
25 november 2007
Thema's:
[Verlies]
[Vriendschap]
[Gemis]