waarom deed je dit
besefte je dan niet dat het fout was?
zelfs nu ik hier zit
hoop ik steeds dat het anders kan
maar mijn hoop vervaagt als ik jou daar zie staan
met een ander meisje
om je arm
die plaats
die ik zo gekoesterd had
is weg
ingenomen door iemand anders
iemand, waar je veel meer om gaf
het spijt me
dat je juist haar ontmoette
toen ik er nog was
ik had al een vermoeden
maar toch deed het pijn
om plotseling alleen te zijn.
je liet me staan aan de poort
en ging er met haar vandoor
zeg dan dat het je spijt
ontken het toch niet
dat doet me alleen maar meer pijn
ik vraag het keer op keer
maar jij ,zegt enkel...
"Nee!"