Ik zoek je nog steeds -antwoord-
je geeft me te kennen dat je me nog vaak zoekt
stiekem denk je terug aan die tijd…
en je in je gedachten mij bezoekt
waarschijnlijk doe je het uit een soort van eenzaamheid
wetende dat je het niet mag …
je wilt antwoorden op velen vragen en gedachten
je krijgt de antwoorden in de hoop dat ze het leed een beetje verzachten
vroeger, terug denkend aan die dagen toen wij nog samen waren
ik geniet van die tijd ook al deed het me pijn, maar kwam niets tekort
maar het verleden zorgde ervoor dat wij nu niet meer samen zijn
schijnbaar hebben we nog liefde voor elkaar
ik uit mezelf naar je zonder leugens, ik zou niet zonder je kunnen
daarom ben ik blij dat je je gedachten soms laat afdwalen naar mij
het is wederzijds en daarom koester ik alles wat ik van je heb
diep van binnen gaf jij me de kracht om van het leven te leren genieten
ik moet bekennen dat ik jouw invloeden terug laat komen in alles
maar nu, nu ben je een moeder met verplichtingen
ga nou niet twijfelen aan je keuze
wij beidden hebben nu iemand anders
maar toch is dat niet wat je wilt anders zou je niet twijfelen
je doet alsof je me mist
zeg nou zelf Miranda hoe vind je alles ,zo zonder mij
denk je nou soms ,heb ik me vergist ?
het kon een wonder zijn
maar laat dat een roddel zijn
ik mis de lach op jou gezicht
ik beloof dat alles echt wel goed komt als je maar in je zelf gelooft
daarom voor jou dit “ik zoek je nog steeds antwoord “ gedicht
je hebt momenteel zoveel dingen aan je hoofd
ik heb het beste met je voor
daarom geloof ik ook in jou…..
sander