ik hoorde dat er een freaks meeting was
ik dacht dat is niets voor mij
want ik schrijf nog maar pas
niemand die me kent dat is dan toch raar
dan sta je er maar wat bij zo hier en daar
maar vandaag lees ik al die gedichten over
die hele bijzondere dag
iedereen even enthousiast en met een grote lach
bijzonder hoe de freaks elkaar beschrijven
hoe fijn het was om die dag daar te verblijven
de mensen al enigszins kennen van de verhalen en gedichten
maar nu echt die uitdrukkingen zien op ieders gezichten
een heel leuk initiatief van freaks om alle dichters op deze manier bij elkaar te brengen
hopelijk durf ik mij volgend jaar ook
tussen de vele leuke freakjes te mengen