Geld
Sommige dingen maken het leven onleefbaar,
Als je niks meer hebt,
en daardoor niks meer kan.
Wat maakt het leven dan nog zinvol.
schuld na schuld,
continu de zelfde vraag.
Hoe kom ik aan geld,
nu gelijk, vandaag.
Het is ons niet gegund.
Maar misschien..
Als we allemaal het zelfde dachten,
had het anders gekund.