vierendertig jaren is alles wat je kreeg
het is niet te verklaren waarom je zweeg
over problemen praten was niet jouw sterkste kant
je wou het er bij laten ,er was niets aan de hand
het geluk wat je zocht kwam niet voor jou
na het verlies van je moeder stond je in de kou
je leven verdronk daarna in verdriet
en alles wat mogelijk was zag je niet
nu rest kids en familie alleen nog spijt
dat hun waardering niet overkwam in jou eigen tijd
in memoriam Paula