Dood einde ©
Ik wou het niet horen
omdat ik wou dat het
niet waar was.
Ik mis je zo, dat merk ik
echt nu pas.
En nu ben je weg, ben ik
je kwijt, voor altijd .
Jij hebt mij geholpen
te worden wie ik nu ben.
Gaf me vertrouwen in
mezelf, liefde en aandacht.
Precies wat ik toen nodig had
maar nu kan dat niet meer.
Waarom moest dit ons scheiden
kon je niet gewoon blijven
lieten de engelen je geloven
in een nieuw beter leven daarboven,
ver van ons vandaan ?
Ik kan en zal je niet vergeten
altijd zit je in m'n hart
omdat ik nog steeds van je hou !
R.I.P