Vrijwilligerswerk
al ongeveer 3 maanden doe ik aan vrijwilligerswerk
bij de kinderboerderij en als EHBO’er bij het Rode Kruis
het helpt me bij het verwerken en het maakt me sterk
ik ben daar aanvaard en daarom voel ik me er thuis
maar sommigen mensen snappen niet het waarom
en velen vinden het geloof me,gewoon stom
waarom zet jij je belangeloos in voor anderen
gewoon omdat ik de wereld een beetje wil veranderen
het gevoel om iets voor een ander te doen
het gevoel van dankbaarheid en het gevoel om er voor die ander te zijn
dat is het gevoel om onmisbaar te zijn
velen kunnen het dus ook wel waarderen
en zijn ontzettend blij dat dit soort mensen bestaan
zo kunnen zij ook nog eens ergens heen gaan…
sander
Denk niet alleen aan je zelf maar ook aan anderen
wees niet egoistisch