Ik zit nu al in het vijfde leerjaar,
ik herinner mij nog dat ik in het eerste leerjaar zat.
We leerden nieuwe dingen bij,
zoals rekensommen en taal.
Ik deed mijn communie met andere kinderen.
Ikzelf mocht naast de priester staan,
we kregen voor het eerst een hostie en we vierde nog feest.
We kregen van het school een kinderbijbel.
En nu gaan we op leeruitstap met de klassen,
de uitstap gaat over mode.
We hebben ook eens enn uitstap gedaan om met de
kaart en het kompas te leren werken.
Was dat vroeger ook zo met jullie op school,
zo nu weten jullie wat meer over mij.
groetjes,
---Lena---