Would you please
take a look at me now.
Zeg me wat je ziet.
zonder het te verzachten.
Ik heb je lief
kijk me in mijn ogen
and you will see
what you mean to me.
Just take a little
short look at me now
Zeg het me eerlijk, want
ik weet wat je ziet.
26-11-07