Soms denk ik aan de dood
Wat is de dood eigenlijk?
Word je er zomaar uitgeloot?
Of heeft het te maken met geluk?
Ben je als je dood bent blij?
Ben je dan van al je problemen af?
Of is alles dan zomaar voorbij?
En lig je gewoon maar in je graf
Als iemand nou om me gaf
Als iemand me nou zag staan,
maar ze vinden me allemaal maf
Ik kan maar beter gaan
Gaan naar een beter bestaan
Ergens waar ik gelukkig kan zijn
Dan laat ik nooit meer een traan
En voel ik nooit meer die pijn
Maar waar vind ik die plek
Bestaat het eigenlijk wel
Of heeft iedereen een eigen stek
In de hemel of in de hel
Hoe weet je waar je moet zijn
Hoe weet je waar je hoort
Waar voel je je fijn?
Waar kun je rusten, ongestoord