iedereen heeft moeilijke tijden
dat valt echt niet te vermijden
en een hoop mensen verschuilen zich
achter maskers, ander gedrag of worden lacherig
zelfs al zijn mensen heel eerlijk en open
toch zullen zij niet al hun diepste gevoelens verkopen
een aantal freaks zal jouw gevoel herkennen
dus hoef jij niet alleen in het duister te rennen
echt ...op deze site ben je nooit alleen
er zit altijd wel een freakie om je heen
dit freakie neemt jou zoals je bent
het is maar even dat je eraan went
er blijven moeilijke tijden komen en gaan
daar zal nu eenmaal ons leven uit bestaan
hou je vast aan alle mooie kleine dingen
die het positieve voor dit leven afdwingen
liefs