nog eens een poging tot dichten
woordjes schrijven, thema's richten
soms voor het plezier en dan weer niet
een keer vreugdevol,de andere keer vol verdriet
maar het lucht op telkens je schrijft
over een herrinnering of iets dat je bijblijft
je kan er mee de mensen hun dag doen kleuren
of laten zien dat jezelf zit te treuren
het is toch leuk wat je er allemaal mee kunt
zo spelen met woorden,sommige hard,ander verdunt
maar het is steeds weer het proberen waard
zo te dichten met uw pennezwaard
-27.11.2007-