Een foto, een stukje papier
Maar vol herinneringen & emotie
Het roept zoveel op, het was ware magie
Ik was geheel betoverd,
maar tegelijk de gelukkigste op de wereld
het smsen, de film, het concert
Het was geweldig, ik was zo gelukkig
Zo gelukkig met jou!
En nu, nu is het allemaal voorbij,,
Je was liever vrienden met mij,,
Al mijn zonneschijn werd regen,,