Eenzaamheid is doodgaan van verdriet
Eenzaamheid is de pijn die jij niet ziet
Eenzaamheid is vaak zo raar!
Eenzaamheid is niette omschrijven
Eenzaamheid is in je eentje verblijven
Eenzaamheid is sterven zonder echt dood te gaan
Eenzaamheid is je leven naar de maan