ik mis je
als de warmte van de zon.
zou voor je door het vuur gaan als ik kon.
ik mis je
als het verdriet zonder de traan,
waarom is alles op deze manier kapot gegaan?
ik mis je
weet niet hoe ik zonder jou verder moet gaan.
je was er altijd
nu heb ik spijt
nu voel ik de pijn,
ik kan echt niet meer bij je zijn..
It hurts !!
sandra