Vroeger waren we altijd samen..
samen naar school en samen naar huis.
altijd waren we met z'n 2, waar we ook kwamen
want bij jou voelde ik me echt thuis.
De tijd met jou was zo fijn,
het was altijd een feest.
waarom kan het niet altijd zo zijn?
want die tijd met jou was beest!
In een aantal jaar ben ik zoveel om jou gaan geven,
want die paar jaar met jou,
maken een groot deel uit van mijn leven.
lief, weet dat ik nogsteeds veel van je hou!