Misschien krijgen we straks wel vlammende ruzie
en slaan we elkaar de schedel in
of vind ik later dat je tieten hangen
en je verfrommelde kop mij niet meer opwindt
Maar nu hou ik je vast
en voel ik je heupjes tegen mijn lijf
en nu je lippen op de mijne liggen
hebben we zelfs geen woorden nodig
want woorden kosten toch maar tijd