Ik ga nu beginnen aan een nieuw gedicht,
Ik heb mijn liefdespijlen namelijk op jou gericht.
Door gisteren heb ik weer hoop,
Misschien dat ik over een tijdje weer naast je loop.
Mocht dat niet gebeuren,
Dan zal mijn hart zeker verscheuren.
Je moet ooit gaan kiezen voor hem of voor mij,
Daarom moet ik je mijn liefde tonen, anders is het al voorbij.
Acht jaar waren we samen, het was een mooie tijd,
Maar toen maakte ik die fouten, daarvan heb ik nog steeds spijt.
Helaas zit er nu een ander aan jouw zijde,
En zit ik thuis eenzaam te leiden.
Maar ik geef je alle tijd en ruimte om na te denken,
Over wie jij definitief jouw hart zal schenken.
Ik hou gewoon van je, mijn lieve schat,
Maar nu misschien besef je dat.
Jij blijft gewoon mijn lieve kleine,
Kom op en word weer de mijne.
Ik wil je begeleiden, samen de wereld over gaan,
Ik ben je zon, je zee, je ster en zelfs jouw maan.
Het spijt me dat je door mij zult moeten kiezen,
Wie jij het makkelijkst kunt verliezen.
Volgens mij heb ik daarvoor geen goeie papieren,
Maar heel misschien kunnen we de liefde samen vieren.
Het is nog niet zo lang uit tussen ons, we houden nog van elkaar,
Maar dan heb je al een ander, “waarom?” vraag ik steeds maar.
Ik ben niet gestopt met bidden tot de heer onze god,
Misschien kan Hij ons samenbrengen in ons levenslot.
Toen ik hoorde van jouw vriend viel mijn droom in duigen,
Nu doe ik er alles aan om jou van mijn gevoel te overtuigen.
Ik verlang naar jouw armen om me heen,
Karin, je weet dat ik het meen.
Ook jouw gevoel voor mij is wel gebleken,
Daarom gaan we ook donderdag weer spreken.
Kom bij me terug mijn lieve schat,
Ik hou zo van je, je weet dat.
Ik doe nu dingen die ik normaal nooit zou doen,
Ik ga best ver voor jouw “dikke poen”.
Dank je, dat je me gisteren even hebt gekust,
Onze liefde is nog lang niet uitgeblust.
Ik vraag me af hoe het zover heeft kunnen komen,
Nu zijn we enkel samen in onze dromen.
Maar als ik besta in jouw gedachten,
Kunnen we misschien nog meer verwachten.
Karin, ik ben de enige ware voor jou,
Kom op, word weer mijn vrouw.
Want ik zou je heel erg missen,
Als mocht blijken dat ik achter het net zit te vissen.
Ooit beloofden we elkaar trouw,
Je weet dat ik nog steeds ontzettend van je hou.
Ik los mijn belofte nu in,
Hopelijk word jij weer mijn vriendin.
Veel liefs van je enige ware liefde!