In mijn hoofd zoveel woorden ze draaien om jou.
je moet weten dat dit komt omdat ik van je hou.
Vanaf vandaag zal ik bij je zijn,
wacht niet te lang, ik doe je echt geen pijn.
Ik probeer vrolijk te zijn als jij in de buurt bent.
dat doe ik zodat je me niet van de negatieve kant kent.
Zonder dat je het weet heb je tederheid in mij laten herboren.
Tederheid die ik eerst wel had maar heb verloren.
Ik zou zo graag dag en nacht bij je willen zijn.
maar toch wacht ik want, weet je gekwest worden doet pijn.
Soms zit ik en een kamer en staar door een ruit.
Dan denk ik aan je mooie ogen, zachte lippen en gave huid.