Als God fotograaf zou zijn, hing zijn foto naast mijn bed
Als God acteur zou zijn, had ik de hele reeks
Als God tweeling zou zijn was ik zijn evenbeeld
Als God mijn vriend zou zijn, zou ik van hem houden
Als God familie zou zijn, dan was hij mijn favoriet
Maar helaas, vandaag is er God er even niet