Wat een leven valt,
Van een goed gevoel,
Hekelend naar de wrevel,
Goed geluk is leuk,
Wat kan ondanks gebeuren,
Dan maar niet,
Zie ik een verschil?
Naar jou mening pesten,
Foto’s nemen trekken,
Samen gespeelde vreugde,
Stadsvleugels buiten de kooi,
Lichtjes van lampenwarmte,
Over de haag in de gracht,
En weg naar hier.