Ik zit er weleens over na te denken
Te denken waarom het mij overkomt
Waarom ze mij er de schuld van geven
Ik weet het, het klinkt zo dom
Het is hard en gemeen
Ze zeggen allemaal: trek je er niets van aan
Maar wat ze niet weten is dat dat pijn doet
Waarom word mij dit aangedaan?