Ik heb de stap gezet
De stap naar vooruitgang
Naar verbetering
Ik heb het gedaan
Maar was zo bang
Was zo alleen
En ben nog lang niet gered
Gered uit mijn gedachtes
Gered van eigen gevoelens
Maar beter zal het gaan
Na deze stap
De stap naar vooruitgang
Gepraat met jou..
Gepraat over mezelf
Eindelijk over mezelf
Het was zo moeilijk
Was zo bang
Maar de stap naar vooruitgang
Is eindelijk gezet