Ik zou het kunnen laten voelen met gedichten
Ik zou een liefdesserenade kunnen laten zingen
Ik zou me door een gaas kunnen gaan wringen
maar niets zal de ongrijpbaarheid verlichten
Ik hoor de stemmen die het tot me fluisteren
Ik hoor ze zeggen je voor eeuwig te beminnen
Ik hoor ze roepen dat ik de weg moet vinden
Waarop we naar de tekens kunnen luisteren
Ik zie de zon in hoge snelheid weer ontwaken
Ik zie de rotsen die voor onze voeten knielen
Ik zie engelen de eenzaamheid in ons vernielen
Van zodra onze harten elkander zullen raken
Ik voel god's hand me het paradijs induwen
Ik voel de warmte van jouw ziel verschijnen
Ik voel het kruisen van onze levenslijnen
En een toekomst om niet te hoeven schuwen