Niet omdat ik moet
Maar omdat ik je graag heb
Omdat ik je graag zie
En omdat ik niet anders zou willen.
Om je te plezieren
En gelukkig te maken
Om je te laten lachen
En vrolijk te doen worden
Gewoon daarom
Schrijf ik je gedichten
Om je hartje te lichten
En mijn liefde wat te tonen
Want die is er genoeg
Voor een leven
Om elke dag opnieuw
Alles voor jou te kunnen geven