Verlangen en principe………
Zand korrels glijden als water door mijn hand
Een zonsondergang als nooit te voor staat op mijn netvlies gebrand
Een vogel die zich laat dragen door de vleugels van de wind
De golven spoelen aan alsof deze het strand bemint
Schelpen liggen als mozaïek gedrukt in het zand
Vissen zij dansen en springen boven, als door het water gebrand
Ik sluit mijn ogen en een rilling gaat door mijn lichaam,
Als mijn huid door een briesje word gestreeld
Even… heel even maar voelde ik je zo dichtbij…of heb ik het me verbeeld
Mijn ogen gaan weer open en ongewild rolt er een traan over mijn wang
Was het verbeelding of is het een feit dat ik nog steeds naar je verlang
Sterk in principe en karakter maar des te zwakker is mijn hart
Waarom kun jij mij niet gelukkig maken,
Waarom was onze toekomst toch zo zwart
Waarschijnlijk zal ik het nooit weten want mijn principe overwon
Al die verlangens, gedachten en mijn zwak voor jou verdwijnen weer als sneeuw voor de zon
Als ik s’ochtends wakker wordt……..