Waarom word altijd ik vernederd, waarom?
Het gaat toch niet om uiterlijk?
Schoonheid zit van binnen, toch?
Waarom moet alles mooi en knap zijn,
en niet lief en leuk?
Waarom kunnen mensen
nooit verder kijken dan de buitenkant?
De buitenkant zegt niet alles!
Het gaat om respect.
Kijk naar de binnenkant,
om te kijken hoe iemand werkelijk is!