Kijken naar mensen
Kijken naar mij
Zien ze wie ik ben
Of zien ze hoe ik me voordoe
Wie kijkt er door me heen
Wie kijkt verder dan een eerste blik
Je kijkt naar mij
Wat zie je dan
Zie je iemand die stevig staat
Of zie je een zwakheid
Als je me ziet wat denk je dan
Denk je toffe meid, blij met zichzelf
Zie je mijn gebogen rug
Of de manier waarop ik kijk
Hoe weet je met één blik
Wie ik ben
Hoe veroordeel je iemand
Die je nauwelijks gezien hebt
Na hooguit één afkeurende blik
Weer vergeten bent
Ken je mij
Omdat je me gezien hebt?