Geduld een schone deugd zeggen ze
Liefde en geduld zijn geen vrienden, neem dat maar aan van mij
Ik weet niet wat schrijven, hoe te schrijven
Flarden gedachten komen in me op
Ik wacht al zo lang
Zo lang op een antwoord
Een blik van jou
Maar neen, niets
Het doet pijn, m’n hart weent
M’n gevoelens weten niet meer wat te doen
Het doet pijn
Wetend dat je zoveel voor me betekent
Zo een goede vriendin
M’n gevoelens kunnen niet meer aan
Ze willen wel, maar het lukt niet
Bang dat ze zullen verwakken en sterven