Ik voel me eenzaam
ik heb niemand om me heen
Vrienden heb ik niet
iedereen doet gemeen
’t lijkt net of ik niet besta
Of/dat ik een eigen wereld heb
en als ik in de bewoonde wereld ben
krijg ik zomaar een mep.
Ik blijf dus maar lekker daar
in m’n uppie, helemaal alleen
maar als ik ergens mee zit
waar moet ik dan heen?
Ik red mezelf trouwens heus wel
heb altijd m’n knuffels nog
ik leid een totaal ander leven
maar ook wel een beetje hetzelfde, toch?
Niemand weet dat ik het ook leuk heb
dat mijn leven wel gezellig is
dat ik in m’n eentje ook plezier heb
er is eigenlijk helemaal niets dat ik mis!