Ik heb al zoveel verloren,
dat er niets meer is wat je af kunt nemen
Neem mijn ziel, mijn gedachten anders ook maar mee
Ik ben zoveel kwijt geraakt,
dat er niets meer is wat mij nog uit maakt
Neem mijn gevoelens, neem mijn droomloze nachten
Ik heb zoveel niet meer terug gevonden,
dat ik delen van mijzelf kwijt ben
Dus neem wat er nog rest ook maar mee
Mijn hele leven vergooit en geschonden,
dat ik niet alleen delen van mijzelf kwijt ben
maar ook nog van anderen.
Eigenlijk sta ik hier met niets,
met niets meer dan je ziet
en zichtbaar ben ik niet