Sorry dat dit zo moest lopen
Zo had ik het nooit gewild
Toch is het zo gebeurd
En teruggaan kan niet meer
Vanaf die leugen, na dat bedrog
Ik haatte je, met heel m’n hart
Misschien is het dom van me
Ze heeft ons nodig, maar ik haatte je
Nee, deze keer komt het niet goed
Deze keer blijf ik bij mijn standpunt
Je krijgt mijn vertrouwen niet terug
Je bent het niet eens waard
Jij hebt het dan wel moeilijk gehad
In heel je leven lang
Maar denk ook eens aan iemand anders
En niet alleen aan je eigen verdriet
Altijd ben je zo onverschillig
Om de problemen van een ander
En nu het vertrouwen geschaad
Je bent mijn haat niet eens waard...
~02/12/07~