nu met de kerst helemaal alleen
niet meer je gezin om je heen
je kon ook een andere keus kiesen
waar door jij je gezin niet hoefde te gaan verliezen
maar je bent tog je eigen weg gegaan
en tuur je nu alleen naar de sterren en de maan
heb je nu spijt
het is wel te laat want je bent nu je gezin voor goed kwijt
deze eenzame kerst is niet voor even
maar voor de rest van je leven