ALs sterren op een warme zomeravond, stralen vanuit een marine blauwe lucht.
Zo zie ik jou nu in mijn leven en laat een tevreden zucht.
Zoals bloemen weer gaan groeien na een koude wintermaand. Zo klopt mijn hart nu sneller omdat ik weer weet waar het leven om gaat.
Op een wat ongewone wijze pakte ik wat onzeker mijn tas. En jij gaf mij het teken waar ik al zo lang naar op zoek was.
Eenmaal aangekomen na een spannende reis, kwam ik aan in een paleis.
Het moeilijke verleden was nog hier en daar te zien en het hield zich nog een beetje schuil misschien.
Het is misschien ook wel erg lastig, om na zo'n korte tijd, te voorspellen wat er voor ons voor de komende jaren is voorbereid.
Wat ik heel goed weet en ook zeker niet snel vergeet, is dat deze liefde het goed met mij voor heeft.
We komen vast en zeker op punt, waar verleden en toekomst moeten gaan tossen:
kop of munt!
Maar wat de uitslag dan ook word, tranen stromen maar heel kort.
Na de finale is de weg door de dalen erop, en staan we weer aan de top.
Zolang onze liefde maar blijft branden zoals het licht van de zon, de sterren en de maan. Zo zullen wij samen ons leven gaan delen, en een schitterende weg inslaan.