Als een kluizenaar,ben ik liever alleen.
Toch grappig, je eenzaam voelen in een sociale wereld als deze
Dan is er toch iets mis..
Want wie niet sterk in zijn voeten staat wordt in de lucht gehezen.
Ja,dan is sociale fobie geen kattenpis.
Ja,een individualistisch land,althans,dat wordt gezegd.
Maar ben je jezelf,liever alleen en tevree.
Dan word je raar aan gekeken.
Want DAT is niet de NORM,daar heeft dus de samenleving problemen mee.
Ga naar een praatgroep,zeggen ze,daar moet je over praten.
Daar verhelp je je problemen,kom je voorgoed van je verlegenheid af..
Ik wil alleen met rust worden gelaten..
Het is toch MIJN leven,niet dat van de samenleving,of ben ik nu maf?
Lang leve individualisme in een hokjeswereld.
Gegroet,
Een schaap dat blaft,maar eigenlijk blaten moet.