Het is moeilijk om bij jou mezelf te zijn,
bij jou voel ik me zo ontzettend klein.
Ik weet niet hoe ik me moet gedragen,
en ik kan het moeilijk aan je vragen.
Als je iets liefs zegt word ik rood,
en dan schaam ik me echt zo dood.
Ik weet nooit wat ik moet zeggen,
het liefst zou ik mn hoofd op je schouder neerleggen.
Ik weet dat dit alles niet kan,
maar ik hou echt zoveel van je man!.
x