letters zijn enkel
een schaduw
van dat, wat ik
zeggen wil.
het inkt is enkel
lucht en water
te weinig,
niet genoeg.
de gedachten
in mijn hoofd
zeggen zoveel meer
dan jij ooit weten zal.
en als de kou
mijn hart omslaat
en ik angstig
in jouw ogen kijk.
ja dan - rest er niets
dan enkel blikken
in jouw ziel te boren
zodat jij weet
dat mijn liefde
geen woord omvat.
het is enkel
grenzeloze liefde.
03-12-07
23;55