Je zag me en sprak me aan
2 dagen later was het met me gedaan.
Mijn hart heeft zich geopend na lange tijd
het voelt fijn en vetrouwd ik wil je niet meer kwijt.
Iedere minuut ben je in mijn gedachten
ik wil je zien, elke dag, ik kan niet wachten.
Vlinders in mijn buik worden sluimerend wakker,
ik ben verliefd, dacht ik nog dapper.
Het betekend nog veel meer, dit gevoel
kwetsbaar opstellen, weet je wat ik bedoel?
Soms bekruipt me dat gevoel van bang zijn
hoe kan dat toch bij iets wat zalig is en fijn?
Ik wil me helemaal aan je geven
je gelukkig maken, je laten zweven.
Soulmates zo denken en voelen we elkaar
het blijkt uit alles wat om ons heen gebeurt, elk gebaar.
Beiden zeggen we, "het is te mooi om waar te zijn"
we voelen allebei de angst en pijn.
Ik hoop dat ik sterk genoeg ben en dat mijn vlinders de angst overvliegen
Want deze kans wil ik niet missen lieverd ik wil me door jou liefde laten wiegen........