Eenzame goden met hun arendsogen
cirkelen hoog boven mijn zee
golven breken, voeden rusteloosheid
In halfslaap voel ik de aanwezigheid
Ik ken ze goed, de eenzamen
Te goed om te vervloeken
Grensbewakers tussen droom en werkelijkheid
Dreigend, wakend, Angstaanjagend machteloos