Alleen
eenzaam en verlaten
dat heb je gedaan
je hebt me verlaten
je hebt me zo in de steek gelaten
Zonder iets te zeggen
zonder spijt te tonen.
Ik bleef bij jou,
15 jaar lang,
terwijl je me al lang had los gelaten.
Op 16-jarige leeftijd vertrokken
ook zonder spijt
ook zonder iets te zeggen
Nu ben ik niet meer eenzaam
ik heb echte mensen om me heen,
die om me geven.
Dat moet jij nog leren,
liefde geven, begrip, eerlijkheid!!
Mocht je het ooit willen leren
Het is toch te laat.
Vaarwel