dit is zo’n moment
waarop de tijd stilstaat
en er niets anders rest
dan een donkere tunnel waar je niet meer uit geraakt
maar vrees niet en wees niet bang
want misschien zie je me niet meer hetzelfde
ik zal er toch nog steeds altijd voor je zijn
wat er ook gebeurt
want ik hou van je met heel mijn hart
maar ik moet gewoon gaan
anders is er niets meer over
niet voor jou en niet voor mij
dus open je mooie ogen
en kijk naar de wereld om je heen
er is nog zoveel moois
nog zoveel te ontdekken
dus open je mooie ogen
en voel de ziel diep in je
en wees niet droef omdat ik nu weg ben
want ik zal altijd bij je zijn
doet er niet toe wanneer of waar
ik zal er zijn…