Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Het was een zondag
Het was een zondag
Het regende hard
Zoals bijna elke dag
Maar juist die dag was het apart
Stilletjes kijkend door het raam
Neuriede een refrein
Denkend aan zijn naam
Hoe zou het met hem zijn?
Ik was de stilte kwijt
Ben toen naar buiten gegaan
Toch de regen die mij bevrijd
Ik had me jas niet eens aangedaan
Stiletjes liep ik door de straten
Het was zo stil
Niemand zal mij binnenlaten
Voor de vermoeidheid of getril
Mijn haren zijn nat
In de waterplas mijn weerspiegeling
Alsof ik mezelf vergat
Ik zie mezelf als zwakkeling
Het werd tijd om terug te gaan
De regen viel steeds harder neer
Nog even stil blijven staan
Toen ik thuis kwam regende het niet meer.
Ik blijf steeds denken aan die zondag
Die regenachtige uren
Waarbij ik mijn gedachtes inzag
Kon het maar voor eeuwig duren
Reacties op dit gedicht
Korenwolf vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Sabri83
:
Woensdag, december 05, 2007 19:04
Ow wow echt heel erg mooi gedicht. Als ik dit lees kan ik het me ook echt voorstellen. xx
Over dit gedicht
Auteur:
Korenwolf
Gecontroleerd door:
Marina
Gepubliceerd op:
05 december 2007
Thema's:
[Herfst]
[Eenzaamheid]
[Verwarring]