vandaag naar school geweest
sinterklaas geviert
we zaten op een stoel
wachten totdat we er klaar voor zijn
iedereen was klaar,
en gingen kiezen wie
wie er als eerst moest.
natuurlijk ik weer....
maar even later ...
bij iemand anders haar gedicht..
hij zwaaide naar me
en ik zwaaide terug
Ik vind hem leuk
en hij laat dat ook merken.
Soms op msn ...
ineens '' hoi laivert''
ik dacht ... zal ik het terug doen?
Ja waarom ook niet...
Zal ik ook zeggen dat..
dat ik hem leuk vind?
hij word steeds leuker...
ik weet het nog niet...
denk het wel ... als hij online komt...
zeg ik het gewoon ..
wat maakt het uit...
als hij me ook leuk vind ...
maar dan moet hij wel even online komen.
Hij is jarig .. precies vandaag...
hij is leuk ... en word...
en word steeds leuker ...
Hij word gewoon..
steeds leuker.