Weer die stemmen in mijn hoofd,
de rest van mijn lichaam is verdoofd.
Ze zeggen dat ik moet snijden,
en dat ik de rest van de wereld moet vermijden.
Ik moet allemaal opdrachten van ze uitvoeren,
ook al staan er mensen om de hoek te loeren.
Snijden moet ik......SNIJDEN,
pijn moet ik van ze lijden.
Mijn lichaam is verlamd......bemand.
Bemand door mensen die ik niet ken,
daardoor weet ik niet meer wie ik ben.
Ze hebben de macht over mijn geest en lichaam,
dat is ook iets waar ik me diep voor schaam.
Ik schaam me voor mijn eigen gedrag,
maar ach......
Al die stemmen die in mijn hoofd zwerfen,
die mijn hele leven bederfen.
De stemmen roepen mijn naam,
waar moet ik in hemelsnaam staan?!
Ik word gek van die stemmen in mijn hoofd,
ik ben gewoon hun sloof.
De rest van mijn leven zullen ze mij in hun macht hebben,
mij van alles vertellen.
Vertellen wat ik doen moet,
en ja dan ben ik zoet......
Ik zal doen wat ze me zeggen,
zonder dat ze er ook maar een woord over uit leggen.
Het is MIJN stem die ze overheersen,
het is MIJN geest en lichaam die ze beheersen.
Wat gaan ze de volgende keer voor een opdracht geven,
ik begin nu al te beven......
Soms ben ik bang,
en dan is er maar 1 ding waar ik naar verlang.
Dan wil ik alleen nog maar diepe sneën maken,
en mezelf naar beneden halen.
Ze maken me kapot van buiten en van binnen,
hoe hebben ze het ooit kunnen verzinnen?!
Ik probeer tegen ze te vechten,
maar weet niet hoe ik het ze moet zeggen.
Ik smeek om vergiffenis voor alles dat ik heb gedaan,
want op dit moment zie ik mijn leven vergaan.......