Ik heb alles gegeven
ik ga verder met mijn leven
met een traan
laat ik je nu echt gaan
je blijf in mijn dromen en gedachten
ik zal altijd op je wachten
ik neem een pauze nou
de keus is verder aan jou
samen met HIAWATHA* neem ik afscheid
van jou op deze site