Als een zuivere revolutionair die ziet wat jullie niet zien
Voel ik mij een outsider in de regen met strijdlust
Zie de dingen in het kwadraat langskomen een visionair
Vertrapt en belast met de redding van de menselijke ziel
Ik ben een strijder van God, maar sta alleen aan mijn kant
Aangerand door duistere geesten ben ik wijzer geworden
Tot het einde van de wereld ben ik vrij van 'gene' hierover
Ik ben niet bang te zeggen wat ik voel over hoe het gaat
Ik beheers de duivel ik alleen bekeer hem naar mijn zin
Iedereen die jigga-man wil zijn staat onder mijn invloed
Zie al die veranderingen alleen maar om gelijk te krijgen
Mijn leven als een relax moment tussen hemelse oorlogen
Het leven dat mij opvoedt tot de rechter hand van de Heer
Keer op keer een handafdruk die op aarde gezet is door mij
Harde feiten worden niet gezien en realiteit dood gezwegen
Vuur het brandt in je ziel als water erop valt, ja ik leef
Lucifer de 2e opvolger van Baphomet als de ware opzichter